Spring til indhold

Beskrivelse af Kolding Åpark

Ejendommen

Lejere i Kolding Åpark får mulighed for at drive forretning fra ét af Koldings mest eftertragtede erhvervsområder. Kolding er i rivende udvikling og denne kontorejendom er placeret centralt blot 500 m fra Kolding Banegård og gågaden. Gode tilkørselsforhold til vej- og motorvejsnet, gør det til en smal sag at komme til og fra ejendommen.

Kontorejendommen rummer i alt 5 etager, hvor der ikke er sparet på én eneste detalje. Alle lokaler er indrettet i en moderne, indbydende stil, hvor der er rigelig plads til at sætte sit eget præg på indretningen. Gulve belagt med mørke tæpper, lyse troldtekt plader med indbygget lys i loft samt elegante, massive egetræsplanker i de fleste gangarealer, betegner kontorejendommen og tilfører et smagfuldt og professionelt udtryk til lokalerne. Der er elevator i ejendommen og ellers man kan nemt færdes imellem etagerne på den imponerende trappe i den flotte hall som går hele vejen op igennem bygningen.

Bygningens fleksible struktur tillader mange indretningsmuligheder, og lejemålene kan, i vidt omfang, tilpasses i varierede størrelser fra 358 m² til p.t. ca. 2.662 m².

Fleksible kontorer med en unik, central placering midt i det driftige Trekantområde.

Alle lejere får adgang til husets hyggelige kantine i stueetagen med udsigt over Kolding Å. Her findes også en stor fælles terrasse, som er et besøg værd. Alle lejere har adgang til ekstraordinære fællesarealer som moderne mødelokaler, en imponerende konferencesal, cafemiljø, tekøkken og meget andet. Nævneværdigt er også de gode parkerings- og gæsteparkeringsforhold. Parkeringspladser kan lejes for blot 500 kr./mdr., mens hele 15 gæsteparkeringspladser står til rådighed for evt. samarbejdspartnere, kunder eller lign.

Området

Kolding tilbyder alt hvad hjertet kan begære. Byen er hastigt voksende, og her er muligheder for udvikling af alle virksomheder. Med sin centrale placering i Trekantområdet er der nem adgang til mange arbejdspladser. En attraktiv by både for studerende og familier og hermed arbejdskraft.

Kontorejendommens placering tæt på Kolding Å og havnemiljøet giver en vis x-factor, der bidrager til den følelse af luksus, som kontorejendommens faciliteter og udtryk også står for. Omkring ejendommen findes flere virksomheder som Danske Bank, Nordea og Retten i Kolding, mens der også er flere interessante og dygtige naboer i bygningen. Af lejere i ejendommen kan bl.a. nævnes Ingram Micro, S360, Trekantområdet Danmark og Tegnestuen Mejeriet, sidstnævnte er arkitekt på den unikke kontorejendom.

Ejendommen er optimalt beliggende i gåafstand til Campusområdet, hvor SDU, IBA og Kolding VUC hører til. Det bidrager til en ekstraordinær synlighed og her må man ikke glemme den flotte udsigt fra kontorerne over hele Kolding by og især det spændende havneområde. Her er miljø og det udvikles i tiden ligesom udlejer af ejendommen også ønsker, at bidrage til klima og miljø og derfor løbende udvikler på ejendommen og dens områder.